Indlæser…

Der er fokus på kvalitet og økologi af de råvarer, vi bruger i vores mad, ligesom dyrevelfærd og madspild. Men det kan være svært at finde tid og overskud i en hektisk hverdag til både planlægning, indkøb og madlavning uden at gå på kompromis med alle de gode intentioner.

Vi har gjort det til vores missionen at gøre det nemt at servere sunde, klassiske færdigretter, som er indbydende og velsmagende.
Vores fokus er på råvarerne og tilberedningen. Derfor er vores råvarer 100% økologiske og retterne er frisklavet fra bunden, helt uden tilsætningsstoffer – og det kan smages!

Flemming Hemme – er fimaets boldholder. I et firma med ildsjæle bliver der selvsagt kastet mange bolde i luften. Her kommer Flemmings mangeårige erfaring som produktionsleder af Zentropas store filmhold os til gode, når alle disse bolde skal landes sikkert, overblikket skal bevares og kræfterne samles i en retning.

Flemming startede i 2013 Grab ’n’ Cook, som leverede 100% økologiske gør-det-selv måltidsposer til Københavnerne. Først fra en specialbygget cykel på Dronning Louises Bro, senere fra Grab ’n’ Cooks butik på Østerbro og fra butikken i Københavns lufthavn. I 2016 begyndte Grab ’n’ Cook også at lave økologiske færdigretter, hvilket andre supermarkeder hurtigt fik interesse for.

Idag fås færdigretterne i en lang række butikker, som for eksempel Føtex, Magasins Mad&Vin, Menyér, udvalgte SuperBrugs’er og Kvickly’er.

Steffen Ulisse er født ind i det dansk/ italienske køkken hvor der har altid været fokus på madens kvalitet og traditioner for brug af de rigtige råvarer. Og med Italiensk blod i årene insisterer han på at vores pasta til lasagnen SKAL være hjemmelavet, for at gøre den ekstra lækker. Han er naturligvis den der står for den endelige godkendelse af vores retter.

Han drev tidligere en af de første autentiske Italiensk restauranter i Danmark, med hjemmelavet pasta og is.

Steffen var også med fra starten i 2013, da han startede Grab’n’ Cook sammen med vores ”boldholder” Flemming.