Indlæser…

Chili con carne

En velsmagende og krydret chili con carne der varmer. Denne klassiske ret er lavet af kød fra dansk fritgående kvæg og 2 slags bønner. Et lækkert og solidt måltid, smagt til med 70% chokolade og lime.

Indhold: 800 g 100% økologisk
Holdbarhed: 10 uger v/ max 5 grader
Emballage: Genbrugeligt glas

Ingredienser:

Hakkede tomater*, hakket oksekød*(25%), kidney bønner*, løg*,sorte bønner*, soltørret tomater*, limesaft*, solsikkeolie*, chokolade*(rørsukker*, 70% chokolade*, kakaosmør*), havsalt*, oksebouillon*, fajita*(indeholder selleri* og soja*), fennikelkorn*, hvidløg*, cayennepeber*, kanel*, koriander*, spidskommen*, peber*

* = økologisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi: 613 kj/146 kcal
Fedt: 6,4 g
– Heraf mættede fedtsyrer: 1,9 g
Kulhydrat: 11,6 g
– Heraf sukkerarter: 5,5 g
Protein: 
8,1 g
Salt: 1,5 g

Økologi

For os betyder økologi først og fremmest et nej til pesticider, medicinrester i vores mad, halekupering og næbklipning. Og et ja til kød og grøntsager som har haft tid og plads til at voks og blive smagsfyldt.Vores kød kommer fra danske svine og kvæghold. Vores kyllinger fra Tyskland hvor der stilles endnu større krav til dyrevelfærden.

Bæredygtigt

Ved at være 100% økologisk producent arbejder vi for at nedsætte forbruget af sprøjtegifte og tilsætningsstoffer og øge dyrevelfærd samt få et renere vandmiljø. Som emballage bruger vi genbrugeligt glas, som du kan bruge det igen og igen til opbevaring, syltning, frysning og opvarmning eller aflevere til genbrug.

Hjemmelavet

Vi laver maden fra bunden, af de bedste råvarer, efter egne opskrifter, som havde du lavet den selv. Vi tager højde for de enkelte råvarers egenskaber i maden. Vi laver kun den mad vi selv kan lide og kommer den på glas til dig. For på Birkegaarden står der et menneske bag maden – hele vejen.